Annemiek +31 610485545 Anke +31 622413351
info@ont-moetinflow.nl

Wat maakt Ont-Moet In Flow Reizen zo uniek?

Wat maakt Ont-Moet In Flow Reizen zo uniek?

Ont-Moet In FLOW reizen is uniek, omdat wij elke dag afstemmen op de behoeften van de deelnemers. 

Een reis in volledige Flow waar alles mag en niets moet en er is plek voor 5 deelnemers. Het programma kan per dag variëren qua opzet en duur. Tijdens deze reis staat er dagelijks in de ochtend een meditatie op het programma waar je aan mag deelnemen. We bezoeken bijzondere plekken die jou zullen ‘raken’ daar waar nodig. Oude patronen kunnen hierdoor inzichtelijk worden en zelfs waar nodig getransformeerd. De energie op Karpathos werkt hierbij ondersteund. Het is een eiland waar een aantal bijzondere plekken zijn waar de vrouwelijke energie erg goed voelbaar is. Een krachtige en tegelijkertijd lichte vrouwelijke energie, waar jouw hart helemaal van open zal gaan waardoor je je gemakkelijk kunt verbinden met jezelf. Het is een proces dat op een natuurlijke wijze ontstaat als jij ja zegt tegen deze reis. 

Wij organiseren een volledig verzorgde reis. Voor zowel mannen als vrouwen. Houd de website in de gaten voor onze geplande reizen, waarin wordt vermeld of het een reis voor alleen vrouwen is of een gemengde reis is. De 8 daagse reis voor het najaar van 2021 is bestemd voor vrouwen.

​Tijdens de reis ga jij aan de slag met het onderzoeken van hoe jij in het NU op verschillende gebieden handelt en reageert en ga je kijken in welke fase van je leven je dat ook deed. Als je dat duidelijk heb voor jezelf, dan ga mag je daar afscheid van nemen .

​​Dit totale plaatje waarin jij heerlijk mag ONT-moeten, ontspannen en relaxen.

Zonder oordeel van anderen.

Zonder angst om anders gezien te worden.

Luister naar je leven. Elk moment heeft je iets te vertellen.   Frederick Buchner

Waar je al het nieuws wat je geleerd en ervaren hebt mag verankeren en blijvend kunt toepassen in je leven.

Wij willen je graag ontmoeten!

Liefs Annemiek en Anke 

 

ERVARINGEN

“Ik had geen verwachtingen maar wel een wens en dat was mediteren op het strand. Die wens is royaal uitgekomen. Het was een zeer aparte ervaring. Het strand en de ligbedjes waren nog leeg en de zon moest nog opkomen. Iedere meditatie duurde ongeveer 1 uur. Tijdens het mediteren kwam de zon hoger en hoger aan de hemel en deed mijn lichaam heerlijk ontspannen en verwarmen. Een unieke ervaring. Het heerlijke rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. De energie die het eiland geeft is zo heerlijk. Het geeft een veilig, vertrouwd, behaaglijk en thuiskom gevoel.”

 

“Ik ben zo blij dat ik de keuze gemaakt heb om hier aan deel te nemen. Het heeft mij zoveel opgeleverd daar had ik anders waarschijnlijk jaren over gedaan. Ik ben een aantal blokkades kwijt en die geven mij zoveel vrijheid en durf/lef. Tevens heb ik het gevoel dat er weer een kind in mij zit en hoe heerlijk is dat. Onbeschrijflijk mooi hoe onbevangen ik sommige dingen doe. Ik durf weer te zingen en te dansen Wat een genot en wat heb ik dat gemist ook al is het niet om aan te horen. Ik heb een aantal emoties weer terug gekregen en ik durf ze gewoon te uiten. Ik voel mij weer mens.”

 

“Dank je wel Annemiek voor deze heerlijke week. Ik heb mij zeer veilig en vertrouwd bij jou gevoeld. Jij bent zo’n mooi warm en spontaan mens met prachtige gaven en veel ervaring. Je hebt mij het eiland waar jij zo van houdt, laten zien en voelen. Ik voel mij zeer vereerd dat je dit alles met mij wilde delen. Het was heel speciaal met name het voelen van die mooie energie die daar aanwezig is.”

“I’ve been touched by an angel with love”